Uczestnicy klasy I i II SB , kształcący się w zawodzie kucharza pod czujnym okiem naszej pani instruktor Ani Borek doskonalili swoje umiejętności przed zbliżającym się z końcem roku szkolnego zaliczeniem zajęć praktycznych. Młodzież własnoręcznie przygotowała gołąbki, krokiety, naleśniki ze szpinakiem i serem feta, zapiekankę, nuggetsy, a także sałatki: jarzynową oraz makaronową ze szpinakiem i kurczakiem. Na degustację przygotowanych przez siebie pyszności kucharze zaprosili kolegów, kształcących się w zawodzie stolarza.

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej znajdziesz w Polityce prywatności. Dowiedz się więcej.