• Kontrast strony

Uczestnicy Ośrodka Szkolenia i Wychowania 15-4 w Niechanowie podczas praktycznej nauki zawodu przygotowali kruche ciastka i pyszne babeczki. Młodzież kształcąca się w profesji kucharza ze Szkoły Branżowej I Stopnia zaczęła od wyrabiania ciasta, a następnie wypełniono formy, żeby upiec słodkości. Uczestnicy dołożyli wszelkich starań, ozdabiając bitą śmietaną muffinki, a także dekorując lukrem ciasteczka. Przyszli kucharze przygotowywali wypieki pod okiem instruktora zawodu pani Anny Lesińskiej, która udzielała niezbędnych rad i nadzorowała wszystkie etapy pracy w kuchni. Kolorowe dekoracje cieszyły oko, a smak jeszcze ciepłych wypieków raczył podniebienia.

rbt

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej znajdziesz w Polityce prywatności. Dowiedz się więcej.