• Kontrast strony

Dnia 25 marca 2021 roku w Hufcu Pracy 15-18 w Turku, w ramach działającego koła kulinarnego „Smaczek” zostały zorganizowane zajęcia kulinarne. Rozpoczęły się wyszukaniem przez uczestników ciekawych przepisów na świąteczne wypieki. Młodzież w grupach dwuosobowych zdecydowała się na wykonanie wielkanocnej babki oraz muffinek z czekoladą. Zajęcia zostały przeprowadzone z zachowaniem reżimu sanitarnego. Na zakończenie uczniowie pięknie spakowali swoje wypieki i słodkimi upominkami obdarowali swoich pracodawców oraz złożyli im świąteczne życzenia. Podczas zajęć panowała miła i świąteczna atmosfera. Uczestnicy zadeklarowali, że w ich domach zagoszczą wypieki w ich wykonaniu.

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej znajdziesz w Polityce prywatności. Dowiedz się więcej.