• Kontrast strony

Młodzież odbywająca praktyczna naukę zawodu w zawodzie kucharz na warsztatach w 13-2 Ośrodku Szkolenia i Wychowania w Jędrzejowie, w ramach zajęć przygotowała kilka wiosennie przystrojonych przekąsek na przyjęcia.  Uczestnicy uruchomili wyobraźnię i powstały  kolorowe rolady, na talerzach znalazły się efektownie ułożone: jajko z brokułem, pomidorem, rzodkiewka, szpinak szczypiorek i  sałata. Najprzyjemniejszą częścią było kosztowanie przygotowanych frykasów oraz wspólna degustacja.

KODAK Digital Still Camera

Fot.1 Przygotowanie przekąsek

Autor tekstu-Iwona Chojnacka

Autor zdjęć- Jan Habel

 

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej znajdziesz w Polityce prywatności. Dowiedz się więcej.