• Kontrast strony

 Uczestnicy Koła kulinarnego przygotowali kolejne smaczne dania. Kolorowe kanapki wykonane przez młodzież promują zdrowe żywienie natomiast naleśniki były ucztą dla podniebienia naszych uczestników.

Zajęcia kulinarne w internacie OHP cieszą się dużym  zainteresowaniem młodzieży. Uczą samodzielności w działaniu, współpracy w grupie, kształtują pozytywne cechy takie jak pracowitość, zaradność, gospodarność. Nauka przygotowywania podstawowych posiłków jest również ciekawym sposobem spędzania czasu wolnego.

 IMG-4625.jpg

Autor tekstu – Ewa Doroz

Autor zdjęć- Ewa Doroz, Katarzyna Nogacka

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej znajdziesz w Polityce prywatności. Dowiedz się więcej.