flaga Ukrainy
  • Kontrast strony

W związku z tym świętem 11-4 Hufiec Pracy w Starogardzie Gdańskim zorganizował w świetlicy Hufca zajęcia kulinarne - było naprawdę smacznie, kolorowo, a także zdrowo.

Inicjatywa miała na celu promowanie zdrowych nawyków żywieniowych jako podstawy dobrego stanu zdrowia. Zachęcano naszych uczestników, by wprowadzali do swojej diety bakalie, owoce i warzywa, aby wzbogacać posiłki i dostarczać organizmowi niezbędne witaminy i minerały. Właściwe odżywianie wzmacnia odporność i poprawia samopoczucie.

Autor tekstu: Angelika Tiałowska
Autor zdjęć: Wanda Mielewczyk

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej znajdziesz w Polityce prywatności. Dowiedz się więcej.