• Kontrast strony

W dniach 13-15.05.2024 r. odbyło się szkolenie zawodowe dla 8 uczestników LWK OHP pn. „Kuchnia azjatycka” zorganizowane przez CEiPM w Zielonej Górze realizowane przez Akademię Studio Kulinarne Look&Cook w Zielonej Górze.

Podczas szkolenia uczestnicy uczyli się podstaw kuchni tajskiej, chińskiej, koreańskiej oraz japońskiej. Młodzież przygotowywała takie dania jak m.in.: Tom Kha Pa – kultowa zupa na bazie mleka kokosowego, Bibimbap – kochany na całym świecie ryż z sezonowymi warzywami, jajkiem i pastą gojujang czy też Miso - najpopularniejsza japońska zupa oraz pyszny sernik japoński znany również pod nazwą soft cotton japanese cheesecake, który to jest obowiązkową pozycją dla każdego miłośnika słodkości!

Uczestnikom serdecznie dziękujemy za milo spędzony czas i profesjonalne podejście do powierzonych zadań. Życzymy powodzenia i wielu sukcesów w dalszym rozwoju zawodowym. Na zakończenie szkolenia młodzież otrzymała certyfikat ukończenia kursu oraz nagrody za zaangażowanie i ogrom pracy wniesiony podczas zajęć.

LUBU_21.05.2024_8.jpg

LUBU_21.05.2024_9.jpg

LUBU_21.05.2024_10.jpg

LUBU_21.05.2024_11.jpg

LUBU_21.05.2024_12.jpg

LUBU_21.05.2024_13.jpg

LUBU_21.05.2024_14.jpg

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej znajdziesz w Polityce prywatności. Dowiedz się więcej.