flaga Ukrainy
  • Kontrast strony

W Tarnowie pogoda dziś iście barowa. Tym bardziej cieszył nas od rana fakt, ze wybieramy się na warsztaty robienia pizzy do włoskiej restauracji Per Tutti w Dąbrowie Tarnowskiej. Podczas warsztatów szef kuchni uczył nas jak wyrabiać i formować ciasto oraz na co należy zwracać uwagę podczas przygotowywania pizzy. Dodatki były już kwestią gustu- do wyboru, do koloru, każdy dla siebie, tak jak lubi. Było pysznie i sympatycznie. Per Tutti- po raz kolejny dziękujemy i do zobaczenia z następną grupą młodzieży.

Tekst: Iwona Wentrych

Zdjęcia: Piotr Kolbusz

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej znajdziesz w Polityce prywatności. Dowiedz się więcej.