• Page contrast

W ramach podsumowania i zakończenia wakacji w Hufcu Pracy 15-33 w Czarnkowie zorganizowano warsztaty kulinarne. „Kulinaria z Dagmarą” prowadziła uczestniczka jednostki Dagmara Kunysz. Przedsięwzięcie spotkało się z dużym zainteresowaniem. Młodzież wspólnie z kadrą Hufca Pracy z uśmiechem na twarzy wykonywała zadania według instruktażu prowadzącej. Uczestnikom udało się w pełni wykonać zamierzenia. Przygotowali przekąski i w ramach promocji jednostki wraz z kadrą zachęcali mieszkańców Czarnkowa do degustacji. Wręczano także materiały promocyjne, zapraszając do zapoznania się z ofertą Hufca Pracy. Przedsięwzięcie poskutkowało otrzymaniem deklaracji uczestnictwa w Ochotniczych Hufcach Pracy.

2021_09_WKHC2
2021_09_WKHC2
2021_09_WKHC3
2021_09_WKHC3