• Page contrast

17.05.2021 r. uczniowie klasy VII Szkoły Podstawowej na zajęciach Praktycznej Nauki Zawodu kucharz, pod nadzorem instruktora Pani Wioletty Oleksy, podzieleni na grupy  rywalizowali w tworzeniu najbardziej smacznych potraw. Młodzież wykonała lazanię z mięsem mielonym drobiowym, sałatkę z makaronu i tuńczyka oraz biszkopt z masą budyniową. Młodzi adepci sztuki kulinarnej oceniali walory smakowe oraz wizualne dań. Jednogłośnie zadecydowano, że każde z dań jest przepyszne i niepowtarzalne.  Powyższe zajęcia były dla każdego lekcją zdrowej rywalizacji, współpracy i doskonalenia warsztatu.

Barlinkowe jedzonko 1905211
Barlinkowe jedzonko 1905211
Barlinkowe jedzonko 1905212
Barlinkowe jedzonko 1905212
Barlinkowe jedzonko 1905214
Barlinkowe jedzonko 1905214
Barlinkowe jedzonko 1905215
Barlinkowe jedzonko 1905215