17.05.2021 r. uczniowie klasy VII Szkoły Podstawowej na zajęciach Praktycznej Nauki Zawodu kucharz, pod nadzorem instruktora Pani Wioletty Oleksy, podzieleni na grupy  rywalizowali w tworzeniu najbardziej smacznych potraw. Młodzież wykonała lazanię z mięsem mielonym drobiowym, sałatkę z makaronu i tuńczyka oraz biszkopt z masą budyniową. Młodzi adepci sztuki kulinarnej oceniali walory smakowe oraz wizualne dań. Jednogłośnie zadecydowano, że każde z dań jest przepyszne i niepowtarzalne.  Powyższe zajęcia były dla każdego lekcją zdrowej rywalizacji, współpracy i doskonalenia warsztatu.

Barlinkowe jedzonko 1905211
Barlinkowe jedzonko 1905211
Barlinkowe jedzonko 1905212
Barlinkowe jedzonko 1905212
Barlinkowe jedzonko 1905214
Barlinkowe jedzonko 1905214
Barlinkowe jedzonko 1905215
Barlinkowe jedzonko 1905215

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej znajdziesz w Polityce prywatności. Dowiedz się więcej.