• Kontrast strony

W ramach podsumowania i zakończenia wakacji w Hufcu Pracy 15-33 w Czarnkowie zorganizowano warsztaty kulinarne. „Kulinaria z Dagmarą” prowadziła uczestniczka jednostki Dagmara Kunysz. Przedsięwzięcie spotkało się z dużym zainteresowaniem. Młodzież wspólnie z kadrą Hufca Pracy z uśmiechem na twarzy wykonywała zadania według instruktażu prowadzącej. Uczestnikom udało się w pełni wykonać zamierzenia. Przygotowali przekąski i w ramach promocji jednostki wraz z kadrą zachęcali mieszkańców Czarnkowa do degustacji. Wręczano także materiały promocyjne, zapraszając do zapoznania się z ofertą Hufca Pracy. Przedsięwzięcie poskutkowało otrzymaniem deklaracji uczestnictwa w Ochotniczych Hufcach Pracy.

2021_09_WKHC2
2021_09_WKHC2
2021_09_WKHC3
2021_09_WKHC3

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej znajdziesz w Polityce prywatności. Dowiedz się więcej.