Jesień 2021 wraz ze swoimi owocami zawitała w progi Ośrodka Szkolenia i Wychowania 15-4 w Niechanowie. Młodzież jednostki zebrała kasztany, kukurydzę i orzechy, a także gałęzie jarzębiny oraz klonu. Dzięki zaangażowaniu uczestników w prace pielęgnacyjne, zebrano ekologiczne dynie. Znajdą one swoje zastosowanie w kuchni, gdzie kucharze przygotują z nich potrawy dla młodzieży. Jesienne dekoracje zostały wystawione w holu pałacu i cieszą wszystkich swoimi kolorami. W ich przygotowaniu pomagała uczestnikom Ochotniczych Hufców Pracy doradca zawodowy pani Joanna Adamczewska.

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej znajdziesz w Polityce prywatności. Dowiedz się więcej.